Liseli gençler motosiklet kurbanı oldu

Meydana gelen trafik kazasında motosikletle otel servis midibüsün altına giren İmam Hatip Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki 2 genç hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Liseli gençler motosiklet kurbanı oldu
Kaza Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sarılar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Bulvarı’nda Çakalderesi istikametinden Sarılar istikametine gitmekte olan Burak Demirci’nin kullandığı 07 JL 664 plakalı motosiklet ile Kavaklı Mahallesi 6514 Sokaktan Cumhuriyet Bulvarı’na çıkan Tamer Cengiz’in kullandığı 07 C 74931 plakalı otel servisi midibüsü kontrolsüz kavşakta çarpıştı. 

Midibüsün ön çamurluğuna çarparak parçalanan motosiklet sürücüsü Burak Demirci ve motosiklette bulunan Bünyamin Emre Kızıl ağır yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Burak Demirci ve Emre Kızıl yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kavşağa çıkan otel servis midibüsü ile yan yoldan aynı kavşağa hızla giren ve son anda midibüsü görüp frene basan motosikletin kayarak midibüsün altına girmesi ise güvenlik kameralarına yansıdı. 
Burak Demirci (16) ve Bünyamin Emre Kızıl'ın (16) Sarılar Mahallesinde bulunan Manavgat Ertuğrul Gazi Anadolu İmam-Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi oldukları bildirildi. Kaza yapan gençlerin ailesi haber alarak geldikleri hastanede sinir krizleri geçirdi

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83