Mahalleli huzur için toplandı

Kent Merkezi ve tüm ilçelerinde polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik huzur toplantıları düzenlendi.

Mahalleli huzur için toplandı

Mart ayının ilk iki haftasında Antalya kent merkezi ve ilçelerinde, ilçe kaymakamları, ilçe emniyet müdürleri ve amirlerinin başkanlığında yapılan toplantılara, mahalle muhtarları, esnaflar, ev ve iş kadınları, öğretmen ve öğrenciler, servis sürücüleri, çeşitli meslek kuruluşları ve STK temsilcileri katıldı.

banner111

Polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik düzenlenen toplantıda, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespitlerinin yanı sıra değerlendirme ve beklentileri, daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi, toplumda ortaya çıkan problemlerin altında yatan nedenlerin bulunabilmesi, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği hakkında vatandaşların bilgilendirilmesi, vatandaşların şikayet ve sorunlarının, yerinde ve birebir iletişim kurularak değerlendirilip çözüm üretilebilmesi konuları görüşüldü.

Toplantıda ayrıca, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminin güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılabilmesi için gereken planlamanın bilgilendirilmesi gerçekleştirildi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83