Marketi soyan hırsızları kendisi yakalamaya çalıştı

Sabah kalktığında soyulduğunu anlayan market sahibi önce polisi arayıp hırsızların peşine düştü. Güvenlik kamerasından aracı tespit eden market sahibi, kiralık aracın GPRS'i sayesinde adresi öğrendi. Market sahibi tarafındın kıstırılan hırsızlar kaçarken araç bir süre sonra içinde çalınan yiyecek ve içeceklerle terk edilmiş olarak bulundu.

Marketi soyan hırsızları kendisi yakalamaya çalıştı
Olay Yayla Mahallesi Barbaros Caddesinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde markete gelen kimliği belirsiz kişiler, marketin yan tarafında bulunan 10 koli enerji içeceği ve 4 adet cipsi aracın arka koltuğuna koyduktan sonra olay yerinden kaçtı. Sabah 05.30 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayı, iş yerinde yatan iş yeri sahibinin sabah kalkarak içeceklerin bulunduğu bölümün örtüsünü kaldırmasıyla ortaya çıktı. Enerji içeceklerinin yerinde olmadığını gören iş yeri sahibi Çetin Suluoğlu, güvenlik kamerası görüntülerinden enerji içeceklerinin nasıl çalındığını saniye saniye izledi.

Aracın kiralık olduğunu tespit etti

Görüntüleri izledikten sonra emniyeti arayan Suluoğlu, olayı güvenlik güçlerine bildirdikten sonra aracın plakasından yola çıkarak araştırma yaptı. Kısa sürede aracın Zübeyde Hanım Caddesinde bulunan bir rent a car’dan kiralandığını belirleyen iş yeri sahibi, aracın kiralandığı yere gittiğinde aracın A.A.Ç isimli şahıs tarafından kiralandığını ve Araç Takip Sistemi (GPRS) bulunduğunu öğrendi. Rent a car sahibinin de yardımıyla aracı takibe alan market sahibi, aracı Sarılar Mahallesinde kıstırmasına rağmen elinden kaçırdı. Takibe devam eden Suluoğlu, aracı Çolaklı Mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda kapıları açık ve terk edilmiş vaziyette buldu. Aracın bagajında iş yerinden çalınan enerji içeceklerinin bir bölümü ile 1 adet cips bulundu.
İş yeri sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Çolaklı Jandarma Karakoluna bağlı ekipler gerekli işlemleri yaptıktan sonra aracı Manavgat Emniyet Müdürlüğünden gelen ekibe teslim etti.

"Umarım hırsızlar da en kısa sürede bulunur"

Saat 03.00 sıralarında iş yerini kapatarak üst katta yattığını belirten Çetin Suluoğlu "Sabah kalktığımda malzemelerin üzerindeki örtüyü açtığımda malzemelerin eksik olduğunu fark ettim. Hemen durumu emniyete bildirdim ve kendim de araştırmaya başladım. Aracın plakasından rent a car aracı olduğunu belirledikten sonra kiralandığı rent a car ile irtibata geçtim. Rent a car da aracın Araç Takip Sistemi (GPRS) bulunduğunu öğrenince aracı takibe aldık. Sarılar beldesinde araç elimizden kaçtı. Bir süre kaybettik daha sonra Çolaklı'da yol üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda kapıları açık ve terk edilmiş vaziyette bulduk. Jandarma gerekli işlemlerin ardından aracı emniyete teslim edecek. Çalınan malzemelerin bir bölümü aracın bagajında bulunuyor. Umarım hırsızlar da en kısa sürede bulunur" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83