Müdür, nasıl tıkandığını polise böyle anlattı

Bir bankada müdür olarak çalışırken iş adamlarını ve banka müşterilerinin paralarını alarak ortalıklardan kaybolan ancak İzmir'de yakalanan vurguncu müdürün sisteminin nasıl tıkandığı ifadesine böyle yansıdı.

Müdür, nasıl tıkandığını polise böyle anlattı
Müdür Arif. İ, İzmir'de polise verdiği ilk ifadesinde, "Piyasaya ve kredi kartlarına büyük miktarda borcum vardı, her ay birinden alıp, diğerine yatırarak bu borcu çeviriyordum. En sonunda tıkandım. Bu yolu seçtim." dediği ileri sürüldü.
Şeytana uyduğunu söyleyerek çok pişman olduğu da ifade tutanaklarına yansıyan vurguncu müdürün, "Ben bittim, insanların yüzüne nasıl bakacağım" dediği ileri sürüldü.  
Müdür Arif İ.'nin Alanya Emniyet Müdürlüğü'ndeki soruşturması devam ediyor. Üzerinde yüklü miktarda Türk lirası, dolar ve Euro ele geçirilen evli iki çocuk babası İmamoğlu'nun İzmir'de polise ağlayarak ifade verdiği belirlendi. 
Müdürün İzmir Torbalı'da kaçakçı göçmeni ile kaçış pazarlığı yaparken yakalandığında üzerinde bir adet bıçak, bir adet ruhsatsız tabanca ile iki adet cep telefonu ele geçirilmişti.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 11:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83