Nişanlısına kızıp intihara kalkıştı

Antalya’da bir genç, daha önce tartıştığı nişanlısının kendisi ile buluşma talebini reddettiğini iddia edip yaya üst geçidine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Nişanlısına kızıp intihara kalkıştı

 Olay akşam saat 19.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeni Doğan Mahallesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan bir yaya üst geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 22 yaşındaki Emrah G., daha önce tartıştığı nişanlısının kendisi ile görüşme talebini reddettiğini iddia edip yaya üst geçidine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yoldan geçen araç sürücülerinin ve vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

banner111
Olay yerine gelen polis ekipleri, yolda geniş güvenlik önlemi alırken, genci ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 15 dakika süren ikna çalışmaları sonuç vermedi. Bunun üzerine polis ekipleri, gence yaşadığı sorunu çözme sözü verdi. Genci bir süre daha ikna etmeye çalışan polis, daha sonra Emrah G.’nin dalgınlığından faydalanarak demir korkuluk üzerinde kollarından yakaladı. Polis ekipleri tarafından yukarı çekilen gencin, olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldı. Genç, daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.






Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83