Okulda öğrencinin elinden aldığı oyuncak tabanca müdür yardımcısının başına iş açtı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir lise önünde elinde silahla fotoğrafı yayınlanan müdür yardımcısı hakkında 'genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak'tan işlem yapıldı. Müdür yardımcısının elindeki tabancanın, bir öğrencinin okula getirdiği plastik oyuncak tabanca olduğu anlaşıldı.

Okulda öğrencinin elinden aldığı oyuncak tabanca müdür yardımcısının başına iş açtı
Edinilen bilgiye göre, Döşemealtı ilçesinde bulunan bir lise önünde bir şahsın elindeki silahı rastgele salladığı ve aynı zamanda öğrencilerin okula giriş çıkış yaptığı anlar fotoğraflandı. Konuyla ilgili soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, elinde silahla fotoğraflanan kişinin okulun Müdür Yardımcısı M.E. olduğunu belirledi.

M.E. alınan ifadesinde aynı okulda 9'uncu sınıf öğrencisi olan M.Ö.’nün okula plastik oyuncak bir tabanca getirdiğini görmesi üzerine, öğrencilerin eline geçmemesi amacıyla oyuncak silahı aldığını söyledi. M.E. o esnada okul giriş kapısı önünde diğer öğretmenlerle sohbet ettiği esnada görüntülerinin kayda alınmış olabileceğini, okul bitiminde de oyuncak silahı aynı öğrencisine teslim ettiğini, okuldaki öğretmenlerin de silahın oyuncak olduğunu bildiklerini ifade etti.
M.Ö. isimli öğrenciye ulaşan polis görüntülerdeki tabancanın oyuncak olduğunu tespit etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla M.E. isimli öğretmen hakkında 'genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak'tan adli işlem yapıldığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 11:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83