Önce karnını doyurdu sonra hırsızlık yaptı

İçerisinde yiyecek olan iş yerlerine girdikten sonra önce karnını doyurup ardından para ve telefon hırsızlığı gerçekleştiren hırsız polisten kaçamadı. Gözaltına alınan şüphelinin 8 ayrı iş yerinde hırsızlık olayına karıştığı öne sürüldü.

Önce karnını doyurdu sonra hırsızlık yaptı
Antalya’da Yaklaşık 2 aydır çeşitli iş yerlerinden hırsızlık olayı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, belirtilen adreslerdeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin A. M. isimli şahıs olduğunu tespit eden ekipler, dün düzenledikleri operasyonla şahsı gözaltına aldı. 8 ayrı iş yerine girdiği tespit edilen A. M.’nin, peynir, baklava ve yemek satan iş yerlerinde önce karnını doyurduğu, ardından da para ve telefon çaldığı belirtildi.

KARNINI DOYURDUKTAN SONRA HIRSIZLIK YAPTI

Öte yandan şüpheli A. M.’nin iş yerleri içerisindeki o anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Karanlıkta iş yerinin mutfağına yönelen A. M.’nin, yemek yedikten sonra elini silmesi görüntülere yansırken, cep telefonu ışığı yardımıyla da çekmece ve kasaları kurcaladığı gözlendi.

banner111

Emniyette ifadesi alınan A. M., adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83