Otel sahibini öldüren zanlı yakalandı

Alanya'da otel işletmecisini göğsünden bıçaklayarak öldüren şüpheli polis tarafından yakalandı. Zanlı yakalandığında ise bu haldeydi.

Otel sahibini öldüren zanlı yakalandı
Olay, saat 02.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi’nde bulanan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otelde konaklayan Mehmet Alper K. ile otel işletmecisi Erol Yiğit arasında henüz bilinmeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Taraflar tartışmanın büyümesi üzerine otel önüne çıkarak kavgaya etmeye başladı. O sırada Mehmet Alper K., Erol Yiğit’i göğsünden bıçakladı. Yiğit, aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılırken, şahıs olay yerinden kaçtı.


Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Yiğit, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ise çevredeki kamera kayıtlarını inceleyerek kaçan cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmayı derinleştiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, öğle saatlerinde Mehmet Alper K.'yı Kadıpaşa Mahallesi Sugözü Caddesi üzerinde yaya gezdiği sırada gözaltına aldı. Şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83