Polis kazada yaralanan Efecan'ın ailesini arıyor

Alanya'da motosiklet kazasında yaralanan Efecan Aslan'ın ailesine ulaşılamadı. Emniyet güçleri Efecan'ın ailesini arıyor.

Polis kazada yaralanan Efecan'ın ailesini arıyor
Edinilen bilgilere göre kaza, bugün saat 12.30 sıralarında Yeni Çevre Yolu Oba Kavşağı'nda meydana geldi. 07 NTR 52 plakalı motosiklet sürücüsü arkasında 10 yaşlarındaki Efecan Aslan ile birlikte kaza yaptı. Sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu motosiklet orta refüjdeki direğe çarptı. Yerde sürüklenen sürücü ve Efecan Aslan'a ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, olay yerine gelen sağlık ekipleri iki yaralıyı ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüler. Çocuğun durumunun iyi olduğu ancak sürücünün hayati riskinin devam ettiği öğrenildi.

AİLESİ ARANIYOR

Kazada yaralanan sürücünün ismi öğrenilemezken minik Efecan Aslan sürücünün dayısı olduğunu söyledi. İsmini de söyleyen Efecan'ın ailesine ise ulaşılamadı. Dayısının tedavi görmesi nedeniyle tanıdıklarına ulaşılamayan Efecan hastane personeli tarafından gözaltına alınırken, emniyet güçleri her yerde Efecan'ın ailesini arıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2018, 15:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83