'Rahat uyu güzel kızım'

Geçtiğimiz gün trafik kazasında hayatını kaybeden Khadija Sadiqi'nin haberini alan Bahçeşehir Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba adeta yıkıldı.

'Rahat uyu güzel kızım'

Mahmutlar - Kargıcak arasından 5 yıldızlı bir otele gidilen kontrolsüz kavşakta geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yaşanan kazada, Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen Alanya Behçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencisi Khadija Sadiqi yaya olarak yola çıkınca bir 54 D 33 25 plakalı İsmail D. kontrolündeki otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Kazada, ağır yaralı Sadiqi 112 Acil Servis Ambulansı ile kaldırıldığı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken sürücü ise gözaltına alınmıştı.

banner111

BABA'DAN VEDA

Khadija Sadiqi dün gözyaşları ile toprağa verildi. Alanya Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba sosyal medya hesabı üzerinden öğrencisine veda etti. Baba, "Bahçeşehir Koleji Alanya Lise’si 9.sınıf öğrencimiz Khadija Sadiqi’yi  elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunuyoruz. Afganistan asıllıydı. Türkiye’nin ve Bahçeşehir’in uluslararası diplomasını alacak, belki de ileride güçlü bir avukat, akıllı bir mühendis, bilgili bir doktor olacaktı. Kısa sürede çok güzel bir uyum sağlayan, güzel arkadaşlıklar kuran, sıcak, samimi, gülen yüzlü bir öğrenciydi. Okulumuzda bu yıl başlattığımız uluslararası programımız Cambridge grubunda da çok başarılı olabilecek bir potansiyeli vardı. 5 yaş grubunda Hadiya, 4. Sınıfta Aishe, 8. Sınıfta Sayeeda kardeşleriydi. Hepsinin ablası, arkadaşlarının dostu, Türkiye’nin ve memleketinin geleceğiydi. Kısa sürede geleceğini 2. defa trafik denilen belaya kurban veren tüm Bahçeşehir ailesine, Khadija’nın ailesine, dostlarına, kardeşlerine, sınıf arkadaşlarına sabırlar diliyorum.  Rahat uyu güzel kızım. Seni, ülkemin gücünün sembolü olurken, uluslararası dostluğun temsilcisi olurken görmek vardı." dedi. 

Dün gelen acı haber üzerine Alanya Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve velileri adeta yıkılmış Arkadaşlarını kaybeden öğrenciler büyük üzüntü ile gözyaşlarına boğulmuşlardı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83