Sebze meyve haline polis baskını

Sebze ve meyve toptancı halinde terör örgütleriyle etkin mücadele kapsamında uygulama gerçekleştirildi. Geniş kapsamlı yapılan uygulamaya, bomba ve narkotik detektör köpekleri de katıldı.

Sebze meyve haline polis baskını
Antalya Yaş Sebze ve Meyve Toptancı halinde bu sabah 05.00-07.00 saatleri arasında, emniyet tarafından ‘hal uygulaması’ gerçekleştirildi. Terör örgütleri ile etkin mücadele kapsamında gerçekleştirilen uygulamaya, Emniyet Müdürlüğüne bağlı terörle mücadele (TEM), özel harekat, bomba, asayiş, narkotik, güvenlik ve trafik ekiplerinin yanı sıra, bomba ve narkotik detektör köpekleri de katıldı. Hal girişlerinde kamyon, tır ve otomobilleri tek tek durduran ekipler, araçları bomba köpeği ‘Viktor’ eşliğinde didik didik aradı. Araçlarda bulunan kişilerin ise Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulandı. 

Sebze ve meyve yüklü kamyonları da inceleyen ekipler, sebze kasalarında ve araç bölmelerinde arama çalışması gerçekleştirdi. Yasa dışı malzemelerin girişinin yapılıp yapılmadığını da kontrol eden ekipler, şüpheli gördükleri araç ve şahıslar üzerinde ise titizlikle arama gerçekleştirdi. Uygulamada 100 araçta 280 kişi sorgulandı. Eksik evrakları bulunan 15 araca işlem uygulanırken, 1 aranan şahıs yakalandı.
Hale giriş yapan üreticiler, emniyetin gerçekleştirdiği uygulamadan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 10:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83