Sıkışan karı kocayı kurtarmaya çalışanlar bebek sesiyle şoke oldu

Antalya'nan Manavgat ilçesinde kırmızı ışıkta geçen tırın çarptığı otomobilde bulunan anne ve baba ağır yaralanırken, aynı araçta bulunan 2 aylık Hasan bebek, yara almadan kurtuldu.

Sıkışan karı kocayı kurtarmaya çalışanlar bebek sesiyle şoke oldu
Kaza, Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Ulualan mevkiinde Aşağı Işıklar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Manavgat istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan Murat Şakir’in kullandığı 45 HC 704 plaka, 19 SB 287 Dorse Plakalı Tır, Aşağı Işıklar kavşağında bulunan trafik lambalarında kırmızı ışıkta geçtikten sonra, toplama yoldan D-400 Karayoluna çıkan Osman Şeddeli’nin kullandığı 07 L 3534 plakalı otomobile yandan çarptı. Otomobile çarptıktan sonra refüje de çarpan ve devrilme tehlikesi atlatan tır, 100 metre ileride durabildi. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Osman Şeddeli ve arka koltukta bulunan eşi Hatice Şeddeli sıkıştıkları otomobilden vatandaşlar, itfaiye ve 112 ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Her iki yaralının da hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. 

Diğer taraftan, yaralıların otomobilden çıkarılmaları sırasında otomobilden gelen bebek sesi herkesin dikkatini çekti. Bir vatandaş, annenin yanında pusette bulunan bebeği kucağına alarak araçtan uzaklaştırdı. Bebek bir süre itfaiye görevlilerinin kucağında bekledikten sonra annesinin bulunduğu ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. 2 aylık olduğu belirlenen Hasan Ali Şeddeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 
Osman ve Hatice Şeddeli çiftinin uzun yıllar çocuklarının olmadığı, gördükleri tedavinin ardından 2 ay önce Hasan Ali bebeğin dünyaya geldiği bildirildi. Diğer taraftan kaza anı yol kenarında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Tırın kırmızı ışıkta geçtiği açıkça görülüyor. 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83