Silahlı saldırıda 3 yaralı var

Alanya’da gece kulübünde çıkan silahlı kavgada 3 yaralı var.

Silahlı saldırıda 3 yaralı var

 Bugün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Alanya’nın tanınmış gece kulüplerinden Club Summer Garden’da meydana gelen silahlı saldırı da 3 kişi yaralandı.

banner111
Alanya’nın Konaklı Mahallesi'nde bulunan Club Summer Garden adlı gece kulübünde meydana gelen olayda arkadaşları ile eğlenmeye giden Alanya’nın tanınmış gençlerinden Alper T. söz konusu disko'da Bayram A. isimli kişi ile karşılaştı.
İddiaya göre Bayram A. ve beraberindekiler Alper T’yi sebepsiz yere darp etti. Yaklaşık 20 kişinin saldırısı sonucu yaralanan ve burnu kırılan Alper T. olay sonrası aracından aldığı silahla Bayram A. ve arkadaşlarına ateş açmak zorunda kaldı. Kurşunlardan ikisi diskodan çıkmakta olan 2 turiste isabet ederken diğer kurşun ise Bayram A.’nın arkadaşına isabet etti. Yaralılardan ikisinin Alanya Başkent Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, birinin tedavisi ise Alanya Anadolu Hastanesi'nde sürüyor. 


Olay sonrası Alper T. gözaltına aldı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken turistlerin Konaklı Jandarma Komutanlığına ifadeleri alınmak üzere getirildiler. 
Yaşanan olayın hemen ardından haber alan Alper T’ nin sevenleri ise, destek olmak için bugün Alanya Adliyesi önünde toplandılar. 
Bu arada, Alper T. ile Bayram A. arasında geçmişten kaynalan bir husumet bulunduğu da iddia ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2017, 17:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83