Şok cinayette yeni gelişme var

Gazipaşa Hasdere Mahallesi Taşköprü mevkiinde, dere kenarında işlenen cinayetin zanlısı olduğu iddia edilen şahsın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Şok cinayette yeni gelişme var
Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa ilçesinde dün saat 17.00 sıralarında Tarihi Taş Köprü civarından geçen ve namaz kılmak için dere kenarında duran bir kişi ağaçlıklar arasında erkek cesedi gördü. Şahsın durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, silahla vurulan şahsın 50 yaşındaki Çetin Okatan'a ait olduğunu tespit etti. Olay yerine gelen Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla jandarma, çevrede metal dedektörle silah ve çekirdek araması yaptı. Olay yeri incelemesinin ardından Çetin Okatan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gazipaşa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Alanya Adliyesinden emekli olan ve Alanya'nın Avsallar Mahallesinde ikamet eden Okatan'ın Ankara nüfusuna kayıtlı, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olayın çözülmesi için çalışma başlatan ekipler, Okatan'ı vurduktan sonra, olay yerinden uzaklaştığı tespit edilen F.C.(31)'nin cinayeti işlediğini tespit etti. Okatan ve zanlının olay günü saat 12.00 sıralarında Hasdere Mahallesi'nde bir marketten alışveriş yaptıklarını gösteren kamera görüntüleri ortaya çıktı. Cinayetin edinilen bilgilere göre alacak verecek davası nedeniyle işlendiği tespit edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83