SOKAKTA BULDUĞU ÇANTAYI POLİSE TESLİM ETTİ

Alanya'da gece bekçisi olarak çalışan bir kişi, sokakta bulduğu çantayı Saray Polis Karakoluna teslim ederek sahibine ulaştırmasını sağladı.

SOKAKTA BULDUĞU ÇANTAYI POLİSE TESLİM ETTİ

  

banner111
Alanya'da bu sabah Atatürk Caddesi üzerinde eve giden gece bekçisi 57 yaşındaki Mehmet Öztekin, yolda bulduğu çantayı alarak Saray Polis Karakoluna teslim etti. Saray Polis Karakolunda yapılan incelemede çantanın içinden 670 TL para, 7 adet çeşitli bankalara ait kredi kartı, erkek kol saati, ehliyet, kimlik, kamera, kasa anahtarı ve flaş bellek çıktı. Polis memurları, çantanın içindeki kimlikten sahibine ulaştı. 27 yaşındaki Ahmet Mecnun Aktürk, Saray Polis Karakoluna gelerek çantasını polis memurlarından teslim aldı.
Cuma pazarında gece bekçisi olarak çalışan 57 yaşındaki Mehmet Öztekin, "Görev yaptığım işyerinden eve giderken çantayı gördüm bir süre tereddüt ettim kimse gelmeyince çantayı alarak Saray Polis Karakoluna geldim. Vatandaşlık görevimi yaptığım için çok mutluyum" dedi.

Çantanın sahibi Ahmet Mecnun Aktürk de "Memleketimizde böylesine dürüst insanların olması beni çok mutlu etmiştir. Mehmet amcaya çok teşekkür ediyorum. Çanta içindeki eşyalarımı eksiksiz olarak teslim aldım" ifadelerini kaydetti.


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 14:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83