Suç makinesi 5 zanlı Alanya Cezaevi'nde

Antalya'nın Manavgat ilçesinde silahla tehdit, kasten adam öldürme, uyuşturucu kullanma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suç makinesi 5 zanlı Alanya Cezaevi'nde
 Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik çalışmalarda, hakkında "Silahla Tehdit" ve "6136 SKM" suçlarından toplam 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası bulunan M.A., Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde yakalandı. 
Hakkında "Kasten Öldürme" ve "Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması" suçlarından toplam 12 yıl 1 ay hapis cezası bulunan İ.A.E. de Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde yakalandı. "Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak" suçlarından 2 yıl hapis cezası bulunan T.T. de yakalananlar arasında yer aldı. 
"Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, Yaralama, "Mala Zarar Verme", "Silahla Tehdit ve Basit Yaralama", "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürme" ve "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçlarından toplam 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ve adli para cezası bulunan A.E. ve "Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Silahla Yağma" suçundan 4 yıl 7 ay hapis cezası bulunan A.A. da yine Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde yakalandı. 
İşlemlerinin tamamlanmasını müteakip Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 5 zanlı, Manavgat Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83