Suç makinesi kapkaçcı yakalandı

Çalıntı motosikletle çeşitli tarihlerde kapkaç olayına karışan ve çok sayıda suçtan kaydı ve yakalama kararı bulunan suç makinesi, polisin operasyonuyla yakalandı. Şahsın kapkaç için tenha yerleri ve havanın kararmasını beklediği ve olayın ardından seyahat için yolcu otobüsünü kullandığı belirlendi.

Suç makinesi kapkaçcı yakalandı
Antalya'da Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe ve Meydan Kavağı Mahallelerinde art arda gelen kapkaç olayları, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi. Onlarca kamerayı izleyen özel ekip şüphelinin Raşit.Y olduğunu belirledi. Raşit Y'yi takibe alan polis, şahsı dün sabah gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Raşit Y'nin yapılan sorgusunda kapkaç yapmak için motosiklet çaldığı şüphe çekmemek için plaka çalıp, olayları çalıntı plakalı motosiklet ile havanın kararmasına yakın, tenha sokaklarda gerçekleştirdiği öğrenildi. Dikkat çekmemek ve izini kaybettirmek isteyen şahsın ulaşım için belediye otobüsünü tercih ettiği belirtildi.
Yağma, tehdit, hırsızlık ve uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suçtan aranması ve yakalama kararının bulunduğu belirtilen Raşit. Y, alınan ifadesinin ardından 3'ü kapkaç olmak üzere 6 ayrı dosyadan adliyeye sevk edildi. Şahıs, gazetecilerin kendisini görüntülememesi için uzun süre polise direndi ve kafasını yere eğerek güçlükle ekip otosuna bindirildi.
Öte yandan Raşit Y.'nin iki gün önce kaldırımda yürüyen bir kadını, başına taktığı kaskla motosikletiyle takip ettiği görüldü.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83