Şüpheli çifte ölüme özel ekip

Evde cesetleri bulunan bir kadın ve bir erkeğin ölümünün aydınlatılması için özel ekip kuruldu

Şüpheli çifte ölüme özel ekip

 Alanya'da bir evde cesetleri bulunan Nebiha Uysal ile Murat Özdemir'in ölümünün aydınlatılması için özel ekip kuruldu.

banner111
Fakırcalı Mahallesi'nde yalnız yaşayan Nebahat Uysal'dan haber alamayan komşuları, akşam saatlerinde evin kapısını çaldı. Kapıyı açan olmayınca içeri giren komşuları Nebiha Uysal ile Murat Özdemir'in cansız bedenleriyle karşılaşmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, 2 çocuk annesi Nebiha Uysal (32) ve evli 3 çocuk babası Murat Özdemir'in (38) öldüğünü belirledi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede ise Nebiha Uysal'ın kafasından av tüfeği ile vurulduğu ve Murat Özdemir de kafasından vurulmuş vaziyette elinde otomatik av tüfeğiyle olduğunu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından Uysal ve Özdemir dün akşam saatlerinde Fakırcalı Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi. 
Jandarma, Murat Özdemir'in Nebahat Uysal’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü ve ardın intihar ettiği şüphesi üzerine dururken olayın aydınlatılabilmesi için de özel ekip kuruldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2017, 11:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83