Takla atan araç ağaçlara çarparak durabildi: 3 yaralı

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir araç taklalar atarak yolun kenarında bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı kazada 3 kişi yaralandı. Öte yandan, kaza yerinde bazı vatandaşların olup bitenleri elleri cebinde soğuk kanlılıkla izlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Takla atan araç ağaçlara çarparak durabildi: 3 yaralı
Kaza, saat 10.30 sıralarında Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Eski Sanayi istikametinden yeni açılan Gıyaseddin Keyhüsrev Köprüsü’ne doğru gitmekte olan 07 ESC 77 plakalı otomobile, aynı istikamette ilerlemekte olan 06 HD 0457 plakalı araç arka yan tarafından çarptı. Çarpmanın etkisiyle refüje çıkan 07 ESC 77 plakalı otomobil, uyarı levhası ve ağaçları devirdikten sonra takla atarak durabildi. Kazaya neden olan 06 HD 0457 plakalı araç ise yaklaşık 50 metre ileride hava yastıkları açık vaziyette durdu. Kazada sürücüler yara almazken, takla atan otomobilin sürücüsü S.Ç’nin annesi Feride Ç, kızı Feride Ç. ve eşi Eray Ç. yaralandı. Yaralılar için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. 

"Kaç takla attığımızı bilmiyorum" 

Yaralılara olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak ambulanslarla en yakın sağlık kuruluşlarına kaldırıldılar. Kazanın görgü tanıkları ise kazaya neden olan aracın sürücüsünün makas atarak ilerlediğini iddia etti. Aracı kendisinin kullandığını söyleyen M.N.K. ise acil işi olduğunu ve kendisinin de başka bir araç tarafından sıkıştırıldığını iddia etti. Olayın biranda gerçekleştiğini söyleyen takla atan otomobilin sürücüsü S.Ç. ise “Bir anda ses duydum. Kaç takla attığımızı bilmiyorum. Herhalde sol arka çamurluk tarafından vurdu” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83