Taner geceye bıraktığı anı ile Alanya'yı göz yaşlarına boğdu

D 400 Karayolu’nun Kestel-Mahmutlar etabında sabah saatlerinde yaşanan kazada Taner Karlı hayatını kaybetti. Turizmci Taner Karlı’nın cenazesi Demirtaş’da toprağa verildi.

Taner geceye bıraktığı anı ile Alanya'yı göz yaşlarına boğdu
 Kaza sabah saatlerinde yaşandı. 07 NMV 04 plakalı otomobiliyle Alanya’dan Mahmutlar’a seyir halinde olan Taner Karlı, Yusuf Taze’ye ait, yol kenarında bulunan 01 UB 777 plakalı otobüsle çarpıştı. Ağır yaralı olarak ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Karlı’nın duran kalbi acil serviste yapılan müdahale ile çalıştı.  Kafa bölgesinden ağır darbe alan Karlı, ameliyat esnasında hayatını kaybetti.
TOPRAĞA VERİLDİ

Gazeteci Ümran Çelik Karlı’nın eşi olan Taner Karlı, Toprak ve Deniz adlı iki erkek çocuk babasıydı. CHP'li kimliği ile bilinen, partide bir dönem gençlik kolları başkanlığı da yapan Taner Karlı'nın ani ölümü turizm, medya ve siyaset camiasında büyük üzüntü yarattı. Taner Karlı’nın cenazesi ikindi namazına müteakip Demirtaş Merkez Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taner Karlı’nın ölümünden bir kaç saat önce sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ve üzerine yazdığı "Geceye bir anı bırakalım" notu okuyanları gözyaşlarına boğdu.


'DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ'

Taner Karlı'nın vefatı nedeniyle bir açıklama yayınlayan Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun, "AGC üyesi, meslekte duayen olmuş çok değerli arkadaşımız Ümran Çelik Karlı’nın eşi Taner Karlı’yı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 17:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83