Tek Teker Arif ölümden döndü

Alanya'da 'Tek Teker Arif' lakabı ile bilinen Arif Razgatlıoğlu Finli bir kadın çarptı. Tek Teker Arif kazayı motordan bile düşmeden atlattı, ancak kadın hastanelik oldu.

Tek Teker Arif ölümden döndü
Alanya'da Tek Teker Arif lakabı ile tanınan motosiklet tutkunu Arif Razgatlıoğlu bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı bir olayı anlattı. Finli bir kadınla çarpışan Razgatlıoğlu çok tecrübeli bir motosiklet kullanıcısı olmasa kaza çok daha vahim olaylarla son bulabilirdi. Ünlü motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Tek Teker Arif'in olayı ayrıntıları ile anlattığı yazısı şu şekilde: 

Demekki şu bir gerçekmiş; hiç bir zaman en iyi motorcuyum, en iyi sürücüyüm, ustayım dememek gerekiyormuş. Barkın Bayoğlu arkadaşımızı daha yeni kaybettik. Onun yaptığı kazanın aynısını dün gece yaptım. Cadde üzerinde karşıdan karşıya geçen Finli bir kadına çarptım. Kadın full sarhoş, uzaktan sellektörüme, korna basmama rağmen üstume üstume koşarak geldi. Ne kadar da kaçmaya durmaya çalıstıysamda kadınla kafa kafaya çarpıştık. Acele ambulans cağırıp kadını hastaneye kaldırdık. Şükür bende birşey yok, motor ve ben yere bile düşmedik ama çok kötü şeyler olabilirdi. Kadının kaburgası kırık, kalçası, beli mor hasarlı olarak hastanede yatıyor. Ben, karakol, adliye, hastane mekik dokudum. Şükür bir sorun yok ama şunu tam net öğrendim: İstediğin kadar kral sürücü, motorcu ol; karşıdan gelen hatalarla herşey olabiliyor. Buna da şükürler edip daha dikkatli, daha hesap edici varsayimları hislerimizi bile kullanarak motor kullanmamız gerektiğine inanıyorum. 27 senedir Alanyadayım ilk defa bir yayaya insana çarpmış oldum.  

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83