Tüfekle vurulan kedinin mucize kurtuluşu

Esnaf tarafından yüzünden vurulmuş halde bulunan ve veterinerler tarafından yapılan ameliyatta vücudundan 9 saçma çıkarılan kedi hayata tutundu. Barınağa geldiğinde yaşamasına imkansız gözüyle bakılan kediye Umut ismini veren barınak görevlileri sıcak bir yuva aramaya başladı.

Tüfekle vurulan kedinin mucize kurtuluşu

Edinilen bilgiye göre, 2 Aralık Pazar günü bir ihbarı değerlendiren Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi görevlileri, olay yerine geldiğinde kanlar içerisinde can çekişen bir kedi ile karşılaştı. Yüzünden yaralandığı belirlenen kedi barınağa getirilerek ameliyata alındı. Talihsiz kedinin gözünün altından 9 adet saçma çıkarıldı. 15 gündür barınakta tedavi altında bulunan ve barınak görevlileri tarafından Umut ismi verilen kedi, yüzündeki yaranın da kapanmasıyla sağlığına kavuştu. Kedi için sıcak bir yuva aranmaya başlandı.

banner111

Umut barınağa getirildiğinde durumunun iç açıcı olmadığını belirten Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezinde görevli veteriner hekim, "Umut tüfekle vurulmuş ve yüzü parçalanmış halde geldi. Yaptığımız operasyonla hayata tutundu. Şimdi kendisini sahiplenecek sıcak bir yuva arıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 12:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83