Tünellerdeki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

Alanya'da geçtiğimiz günlerde tünellerde bariyerlere çarparak parçalanan otomobilde bulunan 38 yaşındaki Erhan Kandemir kaza yerinde, sürücü 43 yaşındaki Reşat Gürbüz ise hastanede yaşamını yitirmişti. Ağır yaralanan Mehmet Naci Çindemir'in bu sabah tedavi gördüğü Başkent Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Tünellerdeki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi
Alanya'da geçtiğimiz günlerde feci bir kaza yaşanmış, kazada 38 yaşındaki Erhan Kandemir kaza yerinde, sürücü 43 yaşındaki Reşat Gürbüz ise hastanede yaşamını yitirmişti. Ağır yaralanan Mehmet Naci Çindemir'in bu sabah tedavi gördüğü Başkent Hastanesinde hayatını kaybettiği öğrenildi. 

KAZA NASIL OLMUŞTU

Alanya’nın ilçe girişindeki tünellerde saat 01.15 sıralarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Antalya istikametine seyreden ve aşırı hız yaptığı iddia edilen 43 yaşındaki Reşat Gürbüz idaresindeki 06 ZA 119 plakalı otomobil bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ikiye bölündü. Otomobilin yarısı çarptığı bariyerin önünde kalırken diğer bölümü çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 20 metre uzaklığa savruldu.

Kazada araçta bulunan 38 yaşındaki Erhan Kandemir olay yerinde can verirken, sürücü ve Mehmet Naci Gündemir ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılardan Gürbüz’ü Alanya Özel Anadolu Hastanesi’ne, Gündemir’i ise Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi’ne götürdü. Ağır yaralı Gürbüz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Bir diğer yaralı Mehmet Naci Çindemir'de bugün hayatını kaybetti.


Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83