Uyuşturucu operasyonuna 10 tutuklama

Alanya merkezli olarak 3 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3’ü kadın 10 kişi yakalandı. Yakalanan zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu operasyonuna 10 tutuklama

 Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin 1 yıldır sürdürdükleri teknik ve fiziki takibin sonucunda Alanya merkezli olarak tespit edilen ve Adana, Mersin ile Antalya'da da adresleri bulunan bir uyuşturucu çetesine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 3'ü kadın olmak üzere 10 kişi gözaltına alındı.

banner111
Jandarma ekiplerinin Adana, Mersin, Antalya ve Alanya'da baskın düzenledikleri şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu satışında kullanılan 3 adet hassas terazi, eroin içiminde kullanılan enjektör ve çeşitli aletlerle 500 gram içime hazır eroin ve yüklü miktarda esrar ile kenevir tohumu ele geçirdi.
Operasyon sonucu Rus uyruklu kadın Viktoria G., Türkmenistan uyruklu kadın Merdan M., Cemal T., Bülent Y., Mustafa B., Uğur H., E.K., Caner Ö., Burak A. ile eşi Hümeyra A. gözaltına alındı.
Zanlıların Alanya Jandarma Komutanlığı’nda tamamlanan işlemlerinin ardından Alanya Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen şüpheliler ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’, ‘Uyuşturucu Temin Etmek’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2016, 06:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83