Valizdeki esrar kokmasın diye naftaline sarmışlar

Gazipaşa'da jandarma ekipleri tarafından yol kontrolünde 500 gramlık ve 2 kilogramlık kubar esrar ele geçirildi

Valizdeki esrar kokmasın diye naftaline sarmışlar

 Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Jandarma’nın yol kontrolünde yapılan aramada 500 gramlık ve 2 kilogramlık kubar esrar ele geçirdi. Zanlıların uyuşturucu maddelerini saklamak için esrarları zulaladığı poşet ve gazetelerin dışına, esrar kokusunu yok etmek için naftalin sardığı öğrenildi. 

banner111
Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Zeytinada Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin olarak gerçekleştirdiği yol kontrollerinde zehir tacirlerine geçit vermedi. Ekipler dün sabah saat 07.30’da yatıkları yol kontrollerinde, Van ve diğer Doğu illerinden gelen otobüslerde arama yaptı. Yapılan aramada, farklı valizlere gizlenmiş 500 gramlık ve 2 kilogramlık kubar esrar ele geçirdi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili oldukları gerekçesiyle M.Y. ve Ö.A.’yı gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar Gazipaşa Adliyesi’ne getirilerek hakim karşına çıkartıldı. Şahıslar mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Diğer taraftan uyuşturucu madde ticareti suçundan yakalanan 20 yaşındaki Ö.A., valizinde bulunan 2 kilogramlık esrarı, yol kontrollerinde narkotik köpeklerine yakalatmamak için ilginç bir yöntem kullandığı ortaya çıktı. 20 yaşındaki Ö.A., esrarları zulaladığı poşet ve gazetelerin dışına, esrar kokusunu yok etmek için naftalin sardığı görüldü. Narkotik Köpeği Çıtır’ın da aramalara katıldığı yol kontrolünde piyasa değeri 140 bin TL olan, bin 50 gram metamfetamin daha ele geçirdi.
Öte yandan, yapılan yol kontrolünde durdurulan otobüsün, Diyarbakır’da da polis tarafından da durdurulduğu öğrenildi. Orada yapılan aramalarda üzerinde 400 gram metamfetamin olarak adlandırılan sentetik uyuşturucu madde bulunan Y.B. ve E.B. Diyarbakır’da gözaltına alındı. Gözaltına alınan Y.B. ve E.B.’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2016, 10:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83