Vurguncu banka müdürü nasıl yakalandı?

Vurguncu banka müdürünün İzmir'de yakalanmasına ilişkin detaylar da gün yüzüne çıktı.

Vurguncu banka müdürü nasıl yakalandı?
İş adamlarından topladığı 100 milyon TL ve banka müşterilerinin hesaplarından 1.5 milşyon TL, 2.2  dolar ve 1.5 milyon euro ile kayıplara karışan ancak dün İzmir'de Yunanistan'a kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltına alınan vuguncu müdürün karşısında polisi görünce şok yaşadığı öğrenildi.
Zanlı banka müdürünün kafede polisi karşısında gördüğünde şaşırarak “Beni nasıl buldunuz?” dediği öğrenilirken, şüphelinin kardeşi ve göçmen kaçakçısı bir şahıs ile birlikte yakalanmasının ardından Torbalı ilçesinde yaşayan amcası da gözaltına alındı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından arama ve yakalama kararı sonrasında şüphelinin Torbalı ilçesindeki amcasının yanına geldiği istihbaratını aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, başlatılan takip sonrası ilçedeki bir kafede olduğu tespit edilen zanlıyı, yurt dışına kaçmak için göçmen kaçakçısıyla pazarlık halindeyken düzenlenen operasyonla yakaladı.
Ekipler, şüphelilere ait 4 adreste ve üst aramalarında yüklü miktarda Türk Lirası ve döviz, pasaport, bir tabanca, tabancaya ait 22 mermi, çakı ve cep telefonları ele geçirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 13:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83