Proje birincisi de Bahçeşehir Alanya

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Liseler Arası Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması" sona erdi. Bahçeşehir Koleji Alanya "Gluten Düşmanı: Muz Unu" projesiyle biyoloji dalında 1’inci oldu.

Proje birincisi de Bahçeşehir Alanya
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Liseler Arası Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması" sona erdi.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde düzenlenen Liseler Arası Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması'na Antalya genelinden 61 okuldan 126 proje başvurdu. Yarışmada, 43 proje sergilenmeye hak kazandı. Fizik, kimya, biyoloji ve matematik alanlarında birbirinden özgün projelerin yer aldığı yarışmada öğrenciler stantlarda katılımcılara projelerini tanıttı. Bahçeşehir Koleji Alanya da Kimya dalında"Muz Ekstraktı ve Doğal Boya" Biyoloji dalında ise "Gluten Düşmanı: Muz Unu" projesiyle yarışmada yer aldı.

Hukuk Fakültesi Sergi Salonu'nda sergilenen projeler, Akdeniz Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Proje yarışmasında Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencisi Hasan Ömer Güven ve Danışman Öğretmeni Havva Yeşil "Gluten Düşmanı: Muz Unu" projesiyle biyoloji dalında 1’inci oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 11:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83