WhatsApp çöktü mü? Ne zaman düzelecek?

03 Kasım cuma günü itibariyle WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'tan neden mesaj gönderilmiyor?

WhatsApp çöktü mü? Ne zaman düzelecek?
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, 11:00 itibariyle çöktü. Dünya genelinde birçok Twitter kullanıcı yaşadıkları bağlantı problemini Twitter'den dile getirdi. Peki WhatsApp'tan neden mesaj gönderilmiyor? WhatApp çöktü mü? Dünyanın en çok kullanılan uygulaması siber saldırıya mı uğradı? Çözümü nedir? Sosyal medyada kullanıcılaru bu konuları tartışıyor. Zira Apple ve Android işletim sistemini kullanan hiç kimse erişim sağlayamıyor..

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar, söz konusu sorunu popüler mikroblog sitesi olan Twitter'dan dile getirdi. Yaşanan sorunla ilgili WhatsApp'tan henüz bir açıklama yapılmadı. WhatsApp'a yaklaşık 1 saattir erişim sağlanamıyor Geçtiğimiz günlerde aynı sorunla karşı karşıya kalan popüler mesajlaşma uygulaması, son günlerde yaşanan siber saldırıya maruz kalmış olabileceği konuşuluyor. Bir diğer ihtimal ise Whatsapp'ın son yapılan güncellemesinde hata olması veya yeni güncelleme geliyor olması. Konuya ilişkin açıklama yapılmadı. 

Kullanıcılar, dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir süre erişim sağlayamadı. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta bir süredir erişim sıkıntısı yaşanıyor. Kullanıcılar bu sorununu popüler mikroblog sitesi olan Twitter'dan dile getirdi. Sorunla ilgili henüz WhatsApp ekibin bir açıklama gelmedi. WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilmiş olan platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Geliştirilen bu uygulama Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumludur.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83