15 DAKİKADA 2 KİLO 300 GRAM BAL YEDİ

Antalya'nın Finike ilçesinde düzenlenen Bal Festivali'nde 'en fazla bal tüketme' yarışması yapıldı. 65 yaşındaki Ali Atakan, 15 dakikada 2 kilo 300 gram bal yiyerek birinci oldu.

15 DAKİKADA 2 KİLO 300 GRAM BAL YEDİ

 Finike Belediyesi, Ernez Mahalle Muhtarlığı, Ernez Bal Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 'Karadeniz'in Anzer'i varsa, Akdeniz'in Ernez'i var' sloganıyla Bal Festivali düzenlendi. Mahalle meydanında düzenlenen festivale, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

banner111
Bal Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında, 'En İyi Bal Yetiştiricisi' seçildi. Festivalde bal yeme yarışması da yapıldı. Çok sayıda yarışmacının katıldığı yarışmada Ali Atakan, 15 dakikada 2 kilo 300 gram bal yiyerek birinciliği elde etti. Mahallede bal yemesiyle ünlü Ali Atakan'ın üzerine bal döken arkadaşları, Atakan’a adeta bal banyosu yaptırdı. Daha sonra çeşitli etkinlikler ve gösterilerle devam eden festival kapsamında sünnet ettirilen çocuklara animasyon gösterisi sunuldu. Yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verildiği festival, yerel sanatçı Ümmü Erbil konseriyle sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83