15 Milyonluk dev proje onaylandı

Belediye Meclisi, Kültür Merkezi Kredi onayı için olağan üstü toplandı.

15 Milyonluk dev proje onaylandı
Korkuteli Belediye Meclisi olağanüstü toplanarak ilçeye uzun zamandır yapılması planlanan Kültür Merkezi için İller Bankası kredisini onayladı. Tek maddelik Meclis toplantısında Korkuteli Belediyesi Meclisi, Plan bütçe komisyonunda görüşülmesinin ardından meclis oylamasına sunulan Kültür Merkezi kredisi oy birliği ile onaylandı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 103 ada 01 parseldeki kültür Merkezi için 15 Milyon TL krediye ihtiyaç duyulduğu hususunda Fen İşleri Müdürlüğünün 17 Şubat 2017 tarih yazısının görüşülmesi oy birliği ile komisyona havale edildi.

Korkuteli Belediyesi Olağan meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hasan Gökce, “Birlikte karar verdiğimiz kültür merkezi kompleksi için İller Bankasındaki teknik ekipler, Antalya mimarlar odasındaki mimar arkadaşlar ve bizim ekiplerimizin çalışmaları sonunda mimari bir proje yapıldı. Bize gelen değişik görüşler değerlendirildi. Projemiz onaylandı. Raporlar yazılarak İller bankasına gönderildi. Kültür kompleksi için 2016 yılı için kredi kullanımı onayı almıştık ancak cari yıl atladığı için çalışmalar 2017’ye kaldı. 2017 yılı için kredi onayı almamız gerektiğinden grup sözcüleriyle görüşerek meclisimizi olağan üstü toplamaya karar verdik. Korkuteli’mize çok büyük katma değeri olacak. Bizim ölçeğimiz de bir ilçe için büyük bir proje. Sürecin bir an önce başlaması için eksiklerimizi hızlı bir şekilde gidermeliyiz” dedi.

Plan bütçe komisyonunun uzun görüşmeleri sonrası meclis oylamasına sunulan Kültür Merkezi kredisi oy birliği ile onaylandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83