2 ayrı yangında sabotaj şüphesi

Manavgat’ta son günlerde ormanlık alanlarda sık sık yaşanan yangınlarda sabotaj ihtimali üzerinde duruluyor. Dün 2 ayrı noktada yangın çıkan Türkbeleni’nde bugün de 2 ayrı noktada yangın çıkarken Orman İşletme Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde yangınlar büyümeden söndürüldü.

2 ayrı yangında sabotaj şüphesi

 Yangın bölgelerine yakın noktalarda ikamet eden vatandaşlar, yangınların çıktığı yerlerde sürekli tiner ve uyuşturucu kullanan şahısların bulunduğunu, yangınları da bu kişilerin çıkardığını iddia ettiler. Orman Yetkilileri de, yangınların birbirine yakın yerlerde çıktığına dikkat çekerek, emniyetten bölgede sıkı bir denetim yapılmasını istediklerini dile getirdiler.

banner111
Diğer taraftan, Türkbeleni’nde çıkan yangınla eş zamanlı olarak Side Kemer mezarlığı yakınında alevler yükseldi. Mezarlığa yaklaşık 100 metre mesafede çıkan yangın, kurumuş makilik alan ve bölgeye dökülmüş kuru bitkiler nedeniyle kısa sürede yayılarak gökyüzünde duman bulutu oluşturdu. Tamamen kontrol altına alınan yangında maki bitki örtüsü zarar gördü.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83