400 MOTORCU BULUŞTU

Antalya 07 Motorize Kulübü tarafından organize edilen ve yaklaşık 400 motorcunun katıldığı üç günlük Kumluca kampı son erdi.

400 MOTORCU BULUŞTU

 

banner111
Antalya 07 Motorize Kulübü tarafından Türkiye’nin değişik illerinden motosiklet tutkunlarının bir araya getirildiği ve ilçenin doğal, tarihi ve kültürel alanlarının tanıtımı amacıyla Kumluca Belediyesi tarafından da desteklenen üç günlük Kumluca kampı sona erdi.

Cuma günü Antalya’da bir araya gelen ve daha sonra Mavikent Mahallesi Papaz koyunda kamp kuran 250 motosiklet ile yaklaşık 400 motor tutkunu üç gün süreyle ilçenin doğal, tarihi ve kültürel yerlerini tanıma fırsatı buldular.

Antalya 07 Motorize Kulübü Başkanı Osman Koçak, düzenledikleri kampla ilgili, motosiklet tutkunları olarak zaman zaman Türkiye’nin değişik illerine organizasyonlar gerçekleştirdiklerini, bu yılki ilk organizasyonlarını Kumluca ilçesine yaptıklarını söyledi.

Organizasyonda Kumluca Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de kendilerine büyük destek verdiğini ifade eden Koçak, “Bizim bu organizasyonu yapmamızdaki amacımız, motosiklet tutkunu arkadaşlarımıza, dostlarımıza, doğayı sevdirmek, motosiklet ile birlikte ülkemizin doğal, tarihi ve kültürlerinin tanıtılmasını sağlamak. Çokta güzel oldu, organizasyonumuza Antalya’mızın yanı sıra, Çanakkale, İzmir, Denizli, İstanbul, Eskişehir, Mersin, Isparta, Burdur, Balıkesir, Konya ve Muğla illeri ve ilçelerinden katılımcılar var. Ben bu organizasyonda ev sahipliği yaparak bizleri misafir eden Kumluca Belediyesi ve Emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.

Kampın sonunda Kumluca şehir merkezinde motosiklet grubunun bir de gösteri geçişi yaptığını belirten Koçak, ayrıca organizasyona katılan tüm ekibin Kumluca Cumhuriyet meydanında bir araya gelerek son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınadıklarını, tüm dünyaya birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı vermek adına topluca İstiklal Marşı okuduklarını bildirdi.






Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83