ACILI BABADAN İNTİHAR GİRİŞİMİ

Antalya’da 10 yaşındaki kızının denetimli serbestlikten faydalanarak cezaevinden çıkan eşi tarafından kaçırıldığını iddia eden Necmettin Yavuz, elinde benzin bidonuyla 5 katlı bir binanın çatısında intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 2.5 saatte ikna edilen Yavuz’u ikna çalışmalarını meraklı kalabalık film gibi izledi.

ACILI BABADAN İNTİHAR GİRİŞİMİ

 Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesinde ikamet eden 3 çocuk babası Necmettin Yavuz (36), 19 gün önce öğle saatlerinde markete simit almaya giden 10 yaşındaki kızı Aleyna Rabia'dan bir daha haber alamadı. Polis merkezine kayıp ihbarında bulunan baba Yavuz, 19 gündür sokak sokak kızını aramaya başladı. Kızının ve eşinin yer aldığı fotoğrafları bastırdığı el ilanları ile aramasına rağmen bir sonuç alamayan Necmettin Yavuz, psikolojik sorunlar yaşamaya başladı.

banner111
Bir suçtan cezaevinde bulunan eşi Sibel Yavuz’un cezaevinden denetimli serbestlikten faydalanarak çıktığını öğrenen baba Yavuz, küçük kızının annesi tarafından kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü. Kızının evine dönmemesi üzerine bunalıma giren Yavuz, eline aldığı 5 litrelik benzin bidonu ile valilik karşısındaki 5 katlı bir binanın çatısına çıktı. Çatının ucundan ayaklarını sallayan Yavuz’u görenler durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. “İzleyeceğinize, karımı ailemi bulun” diye bağıran Yavuz, branda açan itfaiye ekiplerinin üstüne benzin döktü. Polis herhangi bir yangın tehlikesi ve olumsuzluğa karşı valilik önündeki caddeyi araç trafiğine kapattı. Çatıya çıkan polis ile Yavuz arasında ikna çalışmaları başladı. Polis, çevredeki kafelerden intihar girişimini meraklı bakışlarla izleyen kabalığı uzaklaştırdı. Polis, ‘Yemek yiyoruz’ diyen bazı vatandaşlara, ‘ Güvenlik sorunu var, yemeğinizi sonra yiyebilirsiniz” dedi.

"3'ncü kez intihar girişimi" 

Baba Necmettin Yavuz, polislerden kızını ve eşini bulup gelmelerini istedi. Polis bütün çabalarına rağmen Yavuz'un eşine ve kızına ulaşılamadı. Yaklaşık 2.5 saatlik çalışmanın ardından Yavuz, ikna edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Yavuz, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Üzerindeki el ilanlarının yer aldığı Yavuz’un bina girişindeki motosikleti de otoparka çekildi.

Öte yandan, Necmettin Yavuz, bundan önce 2 kez daha intihar girişiminde bulunmuştu.


Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83