AEDAŞ ödülleri sahiplerini buldu

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği çerçevesinde ‘Enerji Tasarruf Yarışması’ düzenleyen Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), dereceye giren öğrencileri ödüllerdi.

AEDAŞ ödülleri sahiplerini buldu
AEDAŞ, enerjide tasarruf bilincini oluşturmak amacı ile Antalya genelindeki tüm okullarda başlattığı ‘Enerji Tasarruf Yarışması’nın kazananları belli oldu. İlkokul seviyesinde resim, ortaokul seviyesinde şiir, lise seviyesinde kompozisyon dalında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere Muratpaşa Barbaros Ortaokulu’nda düzenlenen törenle ödülleri verildi. Törende, Temel Eğitimlerden Sorumlu Şube Müdürü Metin Leylek, AEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, okulların müdürleri, danışman öğretmenler, öğrenciler ve velilerde hazır bulundu. Yarışmada resim dalında birinciliği 1. sınıf öğrencisi Hanife Zeran Yalçın, şiir dalında 6. sınıf öğrencisi Arda Gazioğlu, kompozisyon dalında da 9. sınıf öğrencisi Dilan Çetinkaya kazandı. Birincilere laptop verilirken, ikinci olan Defne Türker, Semiye Sezin Göktürk ve Elif Çoban’a tablet, üçüncülüğü kazanan Zeynep Sultan Celbiş, Büşra Utku ve Mehmet Koray Yeşilli’ye de mp4 çalar hediye edildi.

Törende AEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, “Amacımız çocuklarımıza enerji tasarrufunu erken yaşlarda aşılayarak, aile ve ülke ekonomisine katkı sağlamak” dedi.

Tasarruf alışkanlığının küçük yaşlarda edinildiğine dikkat çeken AEDAŞ Genel Müdürü İslamoğlu, “Enerjinin etkin ve verimli kullanılması güçlü bir Türkiye için yaşamsal bir öneme sahip. Türkiye’nin kaynaklarını korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak görevi. Yıllarını enerji sektörüne adamış biri olarak bilinçli enerji kullanımı hakkında tecrübelerimizi çocuklarımıza aktarmayı çok önemsiyorum. Bu çerçevede İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak AEDAŞ olarak Antalya genelindeki tüm okullarda Enerji Tasarruf Haftası nedeniyle başlattığımız, ‘Enerji Tasarruf Yarışması’na yoğun katılımın olması Türkiye’nin geleceğine olan inancımı daha da artırıyor. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83