AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ'NDEN OPERASYON AÇIKLAMASI

Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, üniversitenin adının bilimsel çalışmalarla anılacağını söyledi.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ'NDEN OPERASYON AÇIKLAMASI

 Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, son günlerde Akdeniz Üniversitesi'nde yaşanan gelişmeler ve Üniversitenin vizyonu hakkında açıklamalarda bulundu. 

banner111
Akdeniz Üniversitesinin çok başarılı, adından övgüyle bahsedilen bir üniversiteyken olumsuz haberlerle anılmasının son derece üzücü olduğunu söyleyen Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Üniversitemizin önceki yönetiminin çalışmalarına yönelik yapılan operasyonlar kanunlar çerçevesinde titizlikle yürütülmekte olup süreç, üniversitemiz yönetimince de yakından takip edilmektedir. Akdeniz Üniversitesi yönetimi olarak biz de sürecin en kısa zamanda tamamlanması için gerek emniyet gerekse hukuk mercilerine her türlü desteği sağlıyoruz." dedi.

Göreve geldikleri Kasım 2015 tarihi itibariyle; şeffaf, hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Prof. Dr. Mustafa Ünal, Üniversitede huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmanın temel amaçları olduğunun altını çizerek, yaşanan üzücü olaylardan gerek çalışanların gerekse öğrencilerin etkilenmemesi için yönetim olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi adının bundan sonra sadece bilimsel çalışmalarla anılacağını belirten Prof. Dr. Ünal, "Biz, binlerce akademik ve idari çalışanımızla yaklaşık 60 bin öğrenciye eğitim veren köklü bir üniversiteyiz. Bu köklü Üniversitenin tüm olumsuzluklardan arınarak hak ettiği konuma yükselmesi için akademik ve idari tüm personelimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız bilimin çatısı altında yapacağımız çalışmalarla Türkiye'nin geleceğine katkılar sağlamak ve Türkiye'nin saygın üniversiteleri arasında yerimizi sağlamlaştırmak. Bu amacımızı da en kısa zamanda gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum." diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83