Antalya Büyükşehir’de değişim sürüyor! 1 atama 1 görevden alma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 5 yıl genel sekreter yardımcılığı yapan Bedrullah Erçin, görevinden ayrılırken genel sekreterliğe de Mustafa Gürbüz vekaleten atandı.

Antalya Büyükşehir’de değişim sürüyor! 1 atama 1 görevden alma
 Menderes Türel’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde fen işleri, imar ve ulaşım gibi en kritik alanlardan sorumlu genel sekreter yardımcılığı görevini yürüten Bedrullah Erçin, bu görevinden ayrıldı. Eski İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olan Erçin, 2013 yılının ilk aylarında bakanlık müşaviri olarak görevlendirilmişti. Erçin, Türel’le Büyükşehir’de 5 yıl görev yaptı. Geçici olarak Tarım ve Orman Bakanlığı’nda müşavir görevine dönen Erçin, kısa süre içinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcısı olarak göreve başlayacak.
GENEL SEKRETERLİĞE GÜRBÜZ ATANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreterliğe de Mustafa Gürbüz vekaleten atandı. Muhittin Böcek’in Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde uzun yıllar başkan yardımcılığı görevini yürüten Gürbüz, Böcek ile Konyaaltı’ndan gelen ilk ekip arasında yer aldı. Bir süre genel sekreter yardımcısı görevini üstlenen Gürbüz’ün, asaleten atanacak isme kadar genel sekreterlik koltuğunda oturması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 14:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83