Antalya'ya gidecekler dikkat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında, Sakarya Bulvarı'nın Halide Edip Caddesi ile Antalya Bulvarı (Otogar Kavşağı) arasında kalan kısmının kuzey aksı yarın trafiğe kapatılacak.

Antalya'ya gidecekler dikkat!
Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Aşama Raylı Sistem Projesi inşa çalışmaları devam ediyor. Otogar bölgesi transfer merkezi zemin altı istasyonu tünel bağlantısı ve altyapı deplase çalışmaları kapsamında, Sakarya Bulvarı'nın Halide Edip Caddesi ile Antalya Bulvarı (Otogar Kavşağı) arasında kalan kısmının kuzey aksı 3 Ağustos Cuma günü trafiğe kapatılacak. 

Bilgilendirme yapılacak 

Altyapı çalışmaları süresince, Sakarya Bulvarı'nı kullanarak otogar istikametine gidecek olan özel ve toplu taşıma araçları, Halide Edip Caddesi ve Namık Kemal Bulvarı'nı kullanarak Otogar Kavşağı'na bağlanabilecek. Büyükşehir yetkilileri, vatandaşların mağdur olmaması ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından projenin tüm aşamalarında bilgilendirme yapılacağına, vatandaşların yönlendirme levhalarını dikkate almaları gerektiğine dikkati çekti.  

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83