"Antalya’mızın güzelliklerini EMITT’te anlatıyoruz"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’nda Antalya’yı tanıtıyor.

"Antalya’mızın güzelliklerini EMITT’te anlatıyoruz"

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde tatil seçeneklerinin tanıtılacağı EMITT, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’unda katılımlarıyla açıldı. Birçok davetli ismin katıldığı açılışta Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanı Muhittin Böcek’te yer aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT Turizm Fuarı’nda, Antalya’yı tanıtıyor.

Fuarda Antalya’nın güzelliklerini anlattıklarını belirten Başkan Böcek, “Antalya’mızın güzelliklerini anlatıyoruz. Antalya deniz, güneş ve kum üçgeni dışında kış turizmi ve tarihi dokusuyla da katılımcıların dikkatini çekiyor. Tüm yıl boyunca turizm seçenekleri ile sektöre önemli alternatifler sunuyoruz. Kış mevsiminde Saklıkent Kayak Merkezi ile kayak turizmine hizmet veriyoruz. Yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği bölgeler arasında yer alıyoruz. Dünyanın birçok milletinden insan yerleşik olarak Antalya’da yaşamayı tercih ediyor" dedi.

banner111

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren, 80 ülkeden yüzlerce turizmciyi ağırlayan EMITT, 3 Şubat Pazar gününde sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 14:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83