ASAT çalışanının ailesine 30 Bin Tl tazminat

Antalya'da Nisan ayında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ASAT çalışanı Ali Göker’in eşine HAK-İŞ Sendikası tarafından 30 bin TL tazminat ödendi.

ASAT çalışanının ailesine 30 Bin Tl tazminat

 Hak İŞ sendikası Antalya Şube Başkanı Kandil, bu paranın sendikalarının üyelerine ücretsi sağladığı ferdi hayat sigortasının karşılığı olduğunu söyledi.

banner111
ASAT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, HAK-İŞ sendikası Antalya Şube Başkanı Muhammed Talha Kandil ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat koordinatörü İbrahim Büküş Nisan ayında meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT birimi çalışanı Ali Göker’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
Ziyaret sırasında Hak İş sendika Başkanı Muhammed Talha Kandil, HAK-İŞ Sendikası tarafından üyelerine ücretsiz olarak sağlanan Ferdi Hayat Sigortasının karşıladığı tazminat olan 30 bin tl tutarda çeki sigorta adına Ali Göker’in eşine teslim etti.
ASAT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Hak İş sendika Başkanı Muhammed Talha Kandil ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat koordinatörü İbrahim Büküş aileye her türlü desteğin ve yardımın yapılacağını Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83