ASAT, okul ve camilerde su israfını önleyecek

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, su israfını önlemek amacıyla Antalya ve ilçelerindeki tüm cami ve okulların su tesisatlarını elden geçiriyor. ASAT ekipleri ilk etapta 124 cami ve 73 okula giderek tespit edilen arızaları giderdi.

ASAT, okul ve camilerde su israfını önleyecek
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yeni başlattığı ‘Su Tesisatları İle Musluk Arızaları Tespit ve Tamir Projesi’ ile merkez ve ilçeler kapsamında bulunan 1285 okul ve 2 bin 207 camii de su arızalarını tespit ederek çözüme kavuşturuyor. Tespit edilen tesisat, musluk ve diğer arızaların tamiratı ASAT ekiplerince giderilirken proje ile su kaynaklarının boş yere akmasının ve israfın önüne geçilmesi hedefleniyor.

Arızalar gideriliyor

ASAT ekipleri, ilk olarak merkez Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerinde başlatılan proje kapsamında 441 okuldan 73’ünü kontrol etti. 73 okulun 44’ünde tespit edilen tesisat, musluk ve diğer arızaların tamiratı gerçekleştirildi. Proje kapsamında yürütülen bir diğer çalışma ise camilerde yürütülüyor. Antalya Müftülüğü başta olmak üzere Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ilçelerinde bulunan 480 camiden 124’ünü ziyaret eden ekipler, arıza tespit edilen 59 camide tamirat işlemi gerçekleştirdi, bozuk muslukları onardı.

İhbar hattı kuruldu

İncelenen okul ve camilere 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren ALO ASAT 185 Çağrı Merkezi tarafından yürütülen ASAT WhatsApp ihbar hattının tanıtım afişi asıldı.

0530 676 67 67 numaralı telefondan vatandaşlar ASAT WhatsApp ihbar hattına aktif olarak erişebilecek ve faaliyetler ile ilgili öneri ve şikâyetlerini bu kanaldan yapabileceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 11:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83