ATB Heyeti Ankara’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret Borsası (ATB) heyetini ağırladı.

ATB Heyeti Ankara’da
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Başkan Yardımcısı Halil Bülbül, Sayman Üye Cüneyt Doğan, Yönetim Üyesi Süleyman Ersan’la birlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, ATB yönetimine yeni dönem çalışmaları için başarılar dilerken, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Antalya Ticaret Borsası’nın projeleriyle anılan bir Borsa olduğunu, Yöresel Ürünler Fuarı’nın ise ATB’nin en önemli projelerinden biri olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Coğrafi işaret YÖREX sayesinde anlam kazandı. Bu konuda desteğimiz tamdır. Bu fuar mutlaka yurtdışına taşınmalı” dedi. 

TOBB Başkanı’na destek 

ATB Başkanı Ali Çandır, “Özellikle 365 oda ve borsamızı motive eden sizin desteğinizle proje bazlı çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Çandır, Türk iş dünyasının çıtasını yükselten, oda borsalarla sürekli diyaloğu olan ve sorunları özveri ile çözmeye çalışan Hisarcıkoğlu’na teşekkür ederken, “Türk iş dünyasının çıtasını çok yükseklere taşıyan, özveriyle çalışan sizlere desteğimiz sonsuz” diye konuştu. 

YÖREX’e davet 

Bu yıl 24 -28 Ekim’de düzenlenecek YÖREX’e TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu davet eden Çandır, “Sizin desteğiniz YÖREX’e güç veriyor. Hedefimiz YÖREX’i yurtdışına taşımak. Umuyoruz seçim dönemi bittikten sonra da sizin desteğiyle bunu uluslararası alana çıkartırız. Türkiye’nin müthiş zenginliğini dünya insanıyla tanıştırma fırsatı buluruz” diye konuştu. 
Ziyarette ATB Başkanı Ali Çandır ve Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Hisarcıklıoğlu’na fotoğraflarının bulunduğu YÖREX albümü ile cam vazo hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83