ATSO'da gündem sanayi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), “Kalkınmada Sanayi 4.0’ın Rolü” bilgilendirme toplantısına evsahipliği yapacak.

ATSO'da gündem sanayi

24 Şubat Cuma günü ATSO’da “Kalkınmada Sanayi 4.0’ın Rolü” konulu bilgilendirme toplantısı yapılacak. Etkinlik öncesinde ATSO 24.Grup (Elektrik enerjisi, üretim, dağıtım ve ilgili hizmet faaliyetleri) meslek komitesi üyeleri, Antalya üniversitelerinin öğretim üyeleri, ASBAŞ, OSB ve Elektrik Mühendisleri Odası temsilcilerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

banner111
Sanayi 4.0’ı izleyecek bir platform oluşturuldu
ATSO’da gerçekleştirilen ve ATSO Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Barut ve Osman Avşaroğlu’nun ev sahipliği yaptıkları toplantıda, Sanayi 4.0 konusunda ilgili tüm kurumların temsilcilerinin de katılımı ile bir platfom oluşturulmasına karar verildi.
Platform dâhilinde belli periyodlarla yapılacak toplantılar ile bölge sanayinin durumunu ölçmek ve analiz etmek için üniversite Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde çalışmanın başlatılması, Sanayi 4.0 odaklı gelişmelere entegrasyon sağlanması, bu vizyon doğrultusundaki desteklerin neler olduğu konusunda farkındalık yaratılması, rol model işletmelerin belirlenmesi, tanıtılması ve Sanayi 4.0 konusunda yayınlar yapılması gibi konularının ele alınmasına karar verildi.

Toplantı, ilgi duyan herkesin katılımına açık
Türkiye Bilişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlker Tabak ile Endüstri 4.0 Tasarım, Mühendislik ve Dönüşüm (TDM) Kümesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ziya Burhanettin Güvenç’in konuşmacı olarak katılım göstereceği toplantı, 24 Şubat 2017 Cuma günü saat 14.30’da ATSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 14:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83