ATSO'da seçim tarihi belli oldu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Organ Seçimleri’nin 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleşeceğini bildirdi.

ATSO'da seçim tarihi belli oldu
AOSB Başkanı Ali Bahar ile başkanlık için yarışması beklenen ATSO Başkanı Davut Çetin, “Kepez 2’nci İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından Odamız organ seçimlerinin 7 Nisan 2018 Cumartesi günü, ATSO Hizmet Binası’nda yapılması kararlaştırılmıştır” ifadesini kullandı.

7 Nisan’da yapılacak seçimle sürecin başlayacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, “Öncelikle ATSO Organ Seçimleri’nde oy kullanma yetkisine sahip üyelerimiz sandık başına giderek 49 Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri’ni seçmek için oy kullanacak. Ardından süreç Başkan, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri ile tamamlanacak. Önümüzdeki dönem ATSO’da yaklaşık 269 Meslek Komitesi Üyesi ve 110 Meclis Üyesi görev yapacak” dedi.

7 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimlere ATSO’nun tüm üyelerini davet eden Başkan Davut Çetin, “Tüm üyelerimizi, sektörlerine ve mesleklerine sahip çıkmak için 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak Meslek Komiteleri seçimlerinde sandık başına davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 14:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83