AÜ’de hoş geldiniz temizliği

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) personeli üniversite öğrencilerini temiz bir kampüsle karşılamak için çevre temizliği yaptı.

AÜ’de hoş geldiniz temizliği
 AÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı çalışanları 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde üniversite öğrencilerini tertemiz bir kampüsle karşılamak için üniversite yerleşkesinde çevre temizliği yaptı. Yaklaşık olarak 70 personelin katıldığı çevre temizliğine Konyaaltı Belediyesi temizlik araçları da destek verdi. Araçlar yol kenarlarındaki ağaç yapraklarını ve kaldırım kenarlarını temizlerken idari personel de araçların giremediği bölgelerde detaylı temizlik yaptı. 
Akdeniz Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Turgay Mart, “Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden ve bu yıl Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tertemiz bir kampüsle karşılamak için çalışma arkadaşlarımızla birlikte böyle bir etkinlik düzenledik. Son derece verimli geçen etkinliğimize katılan çalışma arkadaşlarıma ve temizlik araçlarıyla destek veren Konyaaltı Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Yeni eğitim-öğretim dönemi için üniversiteye gelen öğrencileri temiz bir kampüsle karşılayarak bu konuda bir farkındalık da oluşturmak istediklerini söyleyen Turgay Mart, “Kampüsü temiz bulan öğrencilerin bu farkındalıkla ortaya çıkan güzel ortamı korumak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83