BAKANDAN ÇİFTE MÜJDE

Alanya Gazipaşa Havalimanı'na helikopterle inen Ulaştırma Bakanı Arslan, Gazipaşa ile Kaledran arasında kalan 18 kilometrelik bölümün ihalesinin yapıldığını açıkladı. İlçeye kalıcı bir araç muayene istasyonu kurulacağını belirten Arslan yaylalara mobil telefon istasyonları kurulması için gereken talimatı verdiğini de müjdeledi

BAKANDAN ÇİFTE MÜJDE

 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı devam eden tünellerde incelemelerde bulundu. Bakan Arslan, Akdeniz Sahil Yolu'ndaki incelemelerinin ardından akşam saatlerinde helikopterle Gazipaşa Havalimanına indi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Alanya Gazipaşa Havalimanında İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkan Vekili Tevfik Karav, Havalimanı Müdürü Cengiz Aşıklı, Emniyet Müdürü Tayfun Ilgaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Yaptığı açıklamada, Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu'nun çok önemli olduğunu dile getiren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gazipaşa ile Kaledran arasında kalan 18 kilometrelik bölümün ihalesinin yapıldığının müjdesini verdi. "AK Parti hükümetlerimiz dağı dağla kavuşturuyor" diyen Bakan Arslan, "Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında bu yılsonu itibariyle açılacak olan 6 tünelle birlikte toplam 10 tünelimiz hizmete girmiş olacak. Biliyorsunuz Akdeniz Sahil Yolu'nda toplam 27 tünelimiz var. Geriye 17 tünelimiz kalmış oluyor. Bu kalan tünelleri de arkadaşlarımız hızla gerçekleştireceklerdir. Akdeniz Sahil Yolu, inşallah trafik çilesini bitirmiş olacak. Siz de gördünüz gerçekten zor bir coğrafya. Mesafe olarak kısa görünüyor olabilir ama bulunduğu coğrafya ve inşaat şartlarını düşünürseniz buraya çok önemli bir proje yapılıyor. Bu proje kapsamında tüm çalışma ekibi ile çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Olağanüstü bir gayretle çalıyorlar. Biz istiyoruz ki bu kışa girerken insanlarımız daha rahat güzergahta seyahat edebilsin" dedi.

banner111
TALEPLERİMİZİ BİLDİRDİK
Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, Bakan Arslan'a ilçede başlanması planlanan ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verirken, Ak Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin'de ilçede acil olarak hayata geçirilmesi gereken hizmetlerle ilgili talepte bulundu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Gazipaşa'yı ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, "Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan ve Bakanlık Genel Müdürü akşam saatlerinde Gazipaşa Havaalanına geldi. Kendilerini Kaymakamımız Kadir Ekinci, Belediye Başkan Vekillimiz Tevfik Karav, Başkan yardımcılarım Mehmet Ali Kalaycı ve Sami Yiğit'le beraber karşıladık. Bakanımıza bazı taleplerimizi bildirdik. Kendileri taleplerimize oldukça olumlu baktı. Sayın Bakanımız Güney Akdeniz Sahil Yolu Projesi en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Gazipaşa'ya geçici olarak gelen Araç Muayene İstasyonunu sorununu Mobil İstasyon olarak kalıcı bir şekilde çözeceklerini belirtti. Bakanımız, Gazipaşa yaylalarına mobil telefon istasyonları kurulması için gereken talimatı de verdi. Kısaca, Sayın Bakanımızın Gazipaşa ziyaretinin oldukça verimli olduğunu düşünüyorum. Kendileri bize devam eden çalışmaların da takip edildiğini ifade ettiler. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Gazipaşa ziyareti ve ilçemize gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyorum" dedi.
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, helikopterle Alanya Gazipaşa Havalimanına indi. 
Bakan Arslan, Alanya Gazipaşa Havalimanında Kaymakam Kadir Ekinci ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 18:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83