BANA BİR KAP SU VER

Büyükşehir Belediyesi, aşırı sıcaklar nedeniyle zor durumda kalan sokak hayvanlarını unutmadı. Ramazan Çarşısı’nda açılan hayvan sahiplendirme standında, sokak hayvanları susuz kalmasın diye, vatandaşlara “Bana bir kap su ver” yazılı kaplardan dağıtıyor.

BANA BİR KAP SU VER

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, sıcaklığın çok yüksek olduğu şu günlerde sokak hayvanlarının susuz kalmaması için 3 bin adet su kabı yaptırdı. Vatandaşlardan, sokak hayvanları için bu kaplara su koyarak, mahallelerindeki uygun noktalara bırakmaları isteniyor. Ayrıca Ramazan etkinliklerinin yapıldığı Karaalioğlu Parkı’nın çeşitli yerlerine de içi su dolu bu kaplardan konuldu. Muhtarlıklara, hayvanseverlere bu kaplar dağıtılıyor, sokak ve caddelere bırakılıyor. Hayvanların susuzluktan telef olmalarını önlemek için başlatılan can kurtarıcı uygulama, takdir topluyor.

banner111
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Çarşısı’nda açılan stantta sokak hayvanlarını sahiplendirmeye devam ediyor. 18 günde 76 kedi ve köpek sahiplendirildi. Tüm aşıları yapılmış, iç ve dış parazit ilaçları uygulanmış kedi ve köpekler, karneleriyle birlikte ücretsiz veriliyor. Sokak hayvanlarını sahiplenenlere, mama kabı da hediye ediliyor

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83