Başkan Böcek'in bayram mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halkın bayramını kutladı.

Başkan Böcek'in bayram mesajı
Kıymetli hemşehrilerim, 

Sevgi, dostluk ve dayanışma duyguları içerisinde geçirdiğimiz mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın huzurunu yaşıyoruz.  

Bayramlar, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve saygının öne çıktığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel ve önemli günlerdir. Sevginin, kardeşliğin, mutluluğun hâkim olduğu nice bayramlar geçirmek dileğiyle siz değerli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.  

Değerli hemşehrilerim,

Bizleri biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi korumak en önemli görevlerimizdendir. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak siz kıymetli hemşehrilerimizin Ramazan ayının maneviyatını yaşayarak, bu ayı en güzel şekilde geçirebilmenizi sağlamaya gayret gösterdik. Karaalioğlu Parkı'nda kurduğumuz Ramazan Çarşısında her akşam farklı bir etkinlik düzenleyerek eski Ramazanları hatırlatmaya çalıştık. Büyüklerimiz geçmişi yâd ederken, çocuklarımızın da eski Ramazanları yaşamasını istedik. 

Her Cumartesi düzenlediğimiz Ramazan konserleri kapsamında Ferhat Göçer, Betül Demir, Emre Kaya ve Zakkum Grubu’nu Antalyalılarla buluşturduk. Bununla da kalmayıp Şarampol Caddesi’nde de renkli etkinlikler düzenleyerek hemşehrilerimizin Ramazan coşkusuna ortak olduk. 

Dolu dolu geçen bir ayın ardından şimdi Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram tatilinin 9 gün olması sebebiyle şehrimizde ciddi bir yoğunluk yaşanacak. Ülkemizin dört bir yanından tatilini geçirmek üzere yüz binlerce misafirimiz olacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin ve tatilini geçirmek üzere kentimize gelen misafirlerimizin huzurlu bir bayram yaşayabilmeleri adına da gerekli tüm önlemlerimizi aldık. 

Ebediyete intikal eden yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız için mezarlıklarımızda temizlik ve bakım çalışmalarımızı yaptık. Ramazan boyunca sıkı denetimler yapan zabıta ekiplerimiz bayram tatili süresince de görev yapacak. ASAT ve İtfaiye personelimiz de yaşanabilecek acil durumlar için bayram tatili boyunca görev başında olacaklar. 

Sevgili Antalyalılar,

Vatandaşlarımızın akraba ziyaretlerini rahatça yerine getirebilmesini sağlamak adına ulaşımla ilgili de sevindirici bir karar aldık. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsler, Antray ve nostalji tramvayı vatandaşlarımıza üç günlük Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek. Tüm gayretimiz ve dileğimiz Antalya’da bayramın huzur, mutluluk ve güven içerisinde geçmesidir. 

Birlik ve beraberlikten barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğumuz nice bayramlar dileği ile sevgili hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum. Ramazan Bayramımızın ülkemize, ailenize, sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini diliyorum. Her şey Antalya’mız için, ülkemiz için güzel olacak.

Muhittin BÖCEK
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 10:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83