Başkan Böcek’ten iki okula birden müjde

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Leyla Kahraman Sevim Ertenü ile Siteler Mahallesi İlkokullarını ziyaret etti.

Başkan Böcek’ten iki okula birden müjde

 Konyaaltı’nda, 2016-2017 eğitim öğretim yılında 20 bin 449 öğrenci ve bin 143 öğretmen ders başı yaptı. Yeni eğitim yılında öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini yerinde dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, okul ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Leyla Kahraman Sevim Ertenü ile Siteler Mahallesi İlkokullarını ziyaret eden Başkan Böcek, burada müjdeli haberler verdi.

banner111
İlk olarak Leyla Kahraman Sevim Ertenü İlkokulunu ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, öğrenciler tarafından büyük sevgiyle karşılandı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Böcek, geçtiğimiz yıllarda bir kısmı sıcak asfalt ile kaplanan okul bahçesinin, öğrenci ve öğretmenlerin talepleri doğrultusunda, tamamını sıcak asfalt ile kaplayacaklarını söyledi.

Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ile birlikte ikinci olarak Siteler Mahallesi İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, burada da velilerin ilgisiyle karşılaştı. Öğrenci velileriyle bir süre sohbet eden Muhittin Böcek, bir müjdeyi de burada verdi. Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürleri’nin den yer aldığı ziyarette okul bahçesi ve okula uzanan yolu inceleyen Başkan Böcek, ilgili birim müdürlerine bu iki yerinde de sıcak asfalt ile kaplanması talimatını verdi. Başkan Muhittin Böcek, Siteler Mahallesi İlkokulunun hemen yan tarafında bulunan Ayten Çağıran Ortaokulu’nun bahçesinin de bir bölümünü parke taşı yapacaklarının sözünü verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ve öğrenci velileri, Başkan Böcek’in bu girişimlerini son derece sevindirici bulduklarını belirterek kendisine teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83