Belediyeden 8 yeni park

Belediye Başkanı Turgay Genç, vatandaşların talepleri doğrultusunda Yeniköy Mahallesi’nde 5, Yeşilbayır Mahallesi’nde 2 ve Karaman Mahallesi’nde 1 toplam 8 yeni parkın startını verdi. Yeni parkların tamamlanmasıyla ilçe genelin de ki park sayısı 105'e çıkacak.

Belediyeden 8 yeni park

Döşemealtı Belediyesi, Yeniköy Mahallesi’nde 5, Yeşilbayır Mahallesi’nde 2 ve Karaman Mahallesi’nde 1 toplam 8 yeni parkın startını verdi. Çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme bölümleri, içerisinde tuvalet, kafeterya, köpek besleyenler için özel parkur, mini göletler, voleybol, basketbol sahaları, tenis kortları bulunan modern park halkasına 8 yeni park daha ekleniyor.

banner111
Park sayısı 105’e çıkıyor

Yeniköy Mahallesi’ne 5, Yeşilbayır Mahallesi’ne 2, Karaman Mahallesi’nde 1 olmak üzere toplam 8 yeni park ile 17 bin 714 metrekare atıl alan yeşillendirilip, çevre düzenlemesiyle birlikte vatandaşların hizmetine açılacak. 3 milyon TL'ye mal olacak yeni parkların Mayıs ayında vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor. Yeni yapılacak parklarla birlikte ilçedeki temalı ve modern park sayısı 105'e ulaşacak.

Atıl alanlar değerlendiriliyor

Döşemealtı'nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tüm yeşil alanlarda bakım onarım ve çevre düzenlemesi de yapıyor. Yine vatandaşlar ve okullardan gelen talepler doğrultusunda uygun görülen alanlara küçük oyun gurupları da yapılarak çocuklara hediye ediliyor. Parklar, yeşil alan ve sosyal donatı merkezleriyle çehresi değişen ilçede, parklar engelli vatandaşların da yararlanabileceği biçimde düzenleniyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83