Belediyeden çocuklara gezici oyun evi

Belediyenin Kreş Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Gezici Oyun Evi’ projesi faaliyete geçti.

Belediyeden çocuklara gezici oyun evi

Gezici Oyun Evi projesi kapsamında, çocuklar için hazırlanan otobüs mahalleleri gezerek çocukları oyuna davet ediyor. Manavgat Belediyesi Kreş öğretmenlerinin yer aldığı otobüste, 3 ile 10 yaş arası çocuklar en hızlı gelişim dönemlerinde kreş ve oyun eğitimi alıyor. Çocukların gelişimini desteklemeyi ve kreş eğitimini oyun yoluyla vermeyi amaçlayan projede, merkeze uzak mahallerdeki çocuklara ulaşmak hedefleniyor.

banner111

İlk olarak Doğançam Mahallesi’ndeki çocuklar ile buluşan Gezici Oyun Evi otobüsü, mahalledeki çocuklar tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı. Kreş öğretmenleri ile etkinlikler yapan çocuklar, daha sonra oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.

“ÇOCUKLARIN EĞİTİM VE ÖĞRETİMİNE KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise çocukların eğitim ve öğretimine her zamanki gibi katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek; “Çocuklarımızın eğitimine bir nebze bile katkımız olursa ne mutlu bizlere. Kent merkezimizden uzak mahallelerde gelişim çağındaki çocuklarımıza kreş ve oyun eğitimi vermeyi amaçlayan projemizi hayata geçirdik. Çocuklarımız, Gezici Oyun Evi projesi ile Manavgat Belediyesi Kreş’in deneyimli kadrosundan yararlanabilecek. ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 18:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83